Hướng dẫn Cách tạo hiệu ứng capcut trên điện thoại

Në ditët e sotme, redaktimi i videove duke shtuar efekte nuk është më i çuditshëm për të gjithë. Tani mund ta bëni lehtësisht përmes telefonit tuaj, jo më në kompjuterin tuaj. Kjo është falë Efekti Capcut Plotësisht i integruar dhe miqësor për përdoruesit. Konkretisht, ju lutemi zbuloni në këtë artikull!

>>> Ndoshta jeni të interesuar: Duke zbuluar formulën përfundimtare të korrigjimit të ngjyrave Capcut

>>> Ndoshta jeni të interesuar: Si të konvertoni muzikën e Youtube në Capcut shumë lehtë

kuptoj-ung-capcut

Efekti Capcut

Si të krijoni tranzicione video me CapCut

Gjëja e parë kur bëhet fjalë për efektin e Capcut është efekti i tranzicionit për çdo video që dëshironi. Konkretisht, hapat janë shumë të thjeshtë si më poshtë:

– Hapi 1: Hapni aplikacionin CapCut. Nëse nuk e keni instaluar, instalojeni menjëherë në CH Play nëse është Android dhe App Store nëse është sistemi operativ iOS.

– Hapi 2: Pas hapjes së CapCut, zgjidhni + Projekt i ri.

– Hapi 3: Zgjidhni videot ose fotot që dëshironi të modifikoni> Më shumë.

zgjidhni-ato

Zgjidhni më shumë

– Hapi 4: Zgjidhni shenjën ( | ) në mes të 2 videove ose 2 fotografive.

chon-dau-gach

Zgjidh vizën

Pastaj do të shfaqen efekte nga të cilat mund të zgjidhni. Detyra juaj tani është të zgjidhni vetëm një efekt të përshtatshëm për videon.

Videot ose skenat e ardhshme do të bëni njësoj si në hapin 4.

Sugjerime se si të zmadhoni fotot në 3D me Capcut

Për të kryer efektin e zmadhimit në kapak, sigurohuni që të keni të instaluar në telefonin tuaj aplikacionin Capcut të ByteDance.

– Hapi 1: Në pajisjen tuaj Android ose IOS, hapni aplikacionin Capcut dhe trokitni lehtë mbi opsionin “Projekti i ri” në ekranin kryesor të aplikacionit.

du-an-moi

Projekt i ri

– Hapi 2: Në ekranin tjetër, do t’ju kërkohet të zgjidhni disa foto nga galeria e telefonit tuaj. Stili i zmadhimit 3D aktualisht funksionon vetëm në foto. Prandaj, sigurohuni që të zgjidhni foto me cilësi të lartë me tema përkatëse për t’i shtuar së bashku në video.

lua-chon-ti

Përzgjedhja e fotografive

– Hapi 3: Për të ndjekur trendin e fotografive me zmadhimin 3D në TikTok, provoni të shtoni gjithsej 11 fotografi. Por nëse doni më shumë imazhe, atëherë sigurisht që mund ta bëni edhe atë. Përveç kësaj, imazhet do t’i shtohen videos sipas renditjes që zgjidhni, së pari do të shfaqet imazhi i parë që zgjidhni dhe në fund do të shfaqet imazhi i fundit. Kështu që zgjidhni fotot tuaja sipas radhës që dëshironi të shfaqen në videon tuaj.

zgjedh-ndjek-thu-tu

Zgjidhni sipas renditjes

– Hapi 4: Pasi të keni zgjedhur të gjitha imazhet që dëshironi të shtoni në videon tuaj 3D Zoom, shtypni butonin Më shumë në këndin e poshtëm të djathtë.

Tham Khảo Thêm:  Chiến lược kinh doanh là gì? Các chiến lược kinh doanh

zgjedh-shtoj

Zgjidh shto

Në këtë mënyrë të gjitha imazhet tuaja tani do të shtohen në një projekt Capcuts të reja.

capcut-moi

Capcuts të reja

– Hapi 5: Pasi të theksohet fotografia e zgjedhur, rrëshqitni shiritin e veglave në pjesën e poshtme majtas derisa të gjeni opsionin “Lloji”.

zgjedhje

Zgjidhni stilin

– Hapi 6:Kjo do të hapë Stili në Capcut. Stili i prekjes “Zmadhoni 3D” në këtë seksion për ta aplikuar atë në imazhin e zgjedhur.

3d-zoom

Zmadhimi 3D

Capcut tani do të krijojë një klip në stil “Zmadhoni 3D” të imazhit ku keni aplikuar stilin.

ngarko-video

Ngarko videot

– Hapi 7: Ju do ta njihni atë stil “Zmadhimi 3D” aplikohet në imazh nëse është opsionale “Zmadhimi 3D” Kjo është shënuar.

thu-phong-3d

Zmadhimi 3D

– Hapi 8: Tani mund të vazhdoni dhe të përsërisni hapat e mësipërm për të aplikuar stilin “Zmadhoni 3D” për pjesën tjetër të fotove. Nuk do t’ju duhet as t’i përsërisni hapat, pasi aplikimi i të njëjtit efekt thjesht kalon nëpër vijën kohore duke rrëshqitur djathtas dhe më pas duke trokitur mbi opsionin “Zgjero” është të jesh.

dhomë

Zmadhoni

.– Hapi 9: Pasi të keni aplikuar opsionin ‘“Zmadhoni 3D” E disponueshme në të gjitha fotot, ju lutem klikoni në shenjën e kontrollit në këndin e poshtëm djathtas për të aplikuar ndryshimet.

bam-dau-tich

Klikoni në shenjën e kontrollit

Mënyra bëni një efekt hov në një kapak të thjeshtë

Udhëzues për fillimin e shpejtë

– Hapni aplikacionin Capcut, zgjidhni te Projekt i ri.

– Zgjidhni imazhin ose videon që dëshironi të modifikoni në Capcut > Zgjidh Më shumë.

– Zgjidh Tingull.

– Zgjidh E nxjerrë.

– Zgjidhni videot që përmbajnë muzikën që ju pëlqen > Zgjidh Importo vetëm audio.

– Zgjidhni kornizën audio në fund të videos > Zgjidh E përbashkët.

– Kryeni redaktimin e videos në muzikë në Capcut.

– Zgjidhni seksionin ikona e shigjetës për të shkarkuar video në pajisjen tuaj.

Udhëzime të hollësishme

– Hapi 1: Hapni aplikacionin Capcut, zgjidhni artikullin Projekt i ri.

du-an-moi

Projekt i ri

– Hapi 2: Zgjidhni imazhin/videon që dëshironi të modifikoni në Capcut > më pas Zgjidh Më shumë.

ato-moi

Shto nje te ri

– Hapi 3: Më pas zgjidhni Tingulli.

tingull

Tingull

– Hapi 4: Zgjidhni për artikullin E nxjerrë.

da-trich-xuat

E nxjerrë

– Hapi 5: Zgjidhni videon që përmban muzikën që ju pëlqen > Zgjidh Importo vetëm audio.

chi-nhap-am-thanh

Importo vetëm audio

– Hapi 6: Zgjidhni kornizën e duhur audio pikërisht poshtë videos > Zgjidh E përbashkët.

Chon-khop

Zgjidh ndeshjen

– Hapi 7: Zgjidhni Gjenerimi automatik > Zgjidhni Rrahni 1 ose Mundi 2 për të krijuar një efekt kthimi sipas preferencës tuaj.

Tao-tu-dong

Gjenerimi automatik

– Hapi 8: Zgjidhni ikona e shenjës.

Chon-bieu-tuong-dau-tich

Zgjidhni ikonën e shenjës

– Hapi 9: Klikoni në kornizën e videos, në pikat përkatëse të verdha në kornizën audio, pastaj klikoni mbi ikona e rombit sipër bëni të njëjtën gjë deri në fund të pikës së verdhë.

Lajme te mira

ikona e rombit

– Hapi 10: Vazhdoni të ktheheni në fillim të videos, zhvendosni shiritin vertikal të bardhë në pjesën e përparme të pozicionit të diamantit, tërhiqeni imazhin pak poshtë dhe bëni të njëjtën gjë me pikat e mbetura.

Tham Khảo Thêm:  Nguyên nhân từ khóa dậm chân tại chỗ và cách khắc phục

Udhëtim

Lëvizni shiritin e bardhë

– Hapi 11: Për ta bërë videon tuaj më të gjallë dhe tërheqëse, thjesht duhet të futni hapësira të bardha brenda videos duke klikuar Veshje.

lop-phu

Veshje

– Hapi 12: Zgjidhni Shto mbivendosje.

ato-lop-phu

Shto mbivendosje

– Hapi 13: Zgjidhni një foto të bardhë > Zgjidh Më shumë.

ato

Më shumë

– Hapi 14: Zmadhoni foton e bardhë për të mbuluar videon dhe rregulloni kornizën e bardhë me një kohëzgjatje prej 0,2 sekondash, më pas klikoni mbi artikullin Lidhu.

bisedoni

Lidheni

– Hapi 15: Rregulloni mprehtësinë e imazhit të bardhë në rreth 65 – 75 > Shtypni ikona e shenjës. Dhe ndiqni të njëjtat hapa në pikat e verdha të mbetura.

fytyrë-dau-tich

Klikoni në shenjën e kontrollit

– Hapi 16:Zgjidhni ikona e shigjetës në këndin e sipërm djathtas për të ruajtur videon. Ose shpërndajeni videon në Facebook ose Instagram… me ikonat përkatëse.

bukur-tuong-mui-ten

Ikona e shigjetës

Duke zbuluar se si të bëni efektin goditës në kapak

– Hapi 1: Shkoni te aplikacioni CapCut.

– Hapi 2: Zgjidhni Shto projekt të rii.

– Hapi 3: Zgjidhni foton ose videon që dëshironi të modifikoni.

– Hapi 4: Klikoni Më shumë Te filloj.

– Hapi 5: Zgjidhni Më shumë tinguj.

ato-jam-thanh

Më shumë tinguj

– Hapi 6: Zgjidhni muzikën që dëshironi të modifikoni, mund të zgjidhni muzikë nga sistemi ose muzikë nga biblioteka që ju pëlqen duke klikuar Simboli plus.

Lajme te mira

Simboli plus

– Hapi 7: Klikoni Ikona e flamurit në fund të kategorisë për të filluar të bëjë beats.

– Hapi 8: Tani ju klikoni Më shumë rrahje për të filluar shtimin e rrahjeve në video.

ato-kafshoj

Më shumë rrahje

– Hapi 9: Ju mund të zgjidhni pjesët që dëshironi të shtoni rrahje, mund të shtoni sa më shumë rrahje të dëshironi.

– Hapi 10: Pasi të keni shtuar ritmin, nëse dëshironi të shikoni dhe dëgjoni përsëri videon, klikoni Ikona e shenjës së kontrollit këndi i poshtëm i djathtë.

të dhëna

shenjë

– Hapi 11: Më pas prekni Luaj.

phat

Luaj

– Hapi 12: Kur të keni mbaruar, klikoni Ikona e shkarkimit gati për të vazhduar me ruajtjen e videos.

– Hapi 13: Prisni që procesi i eksportimit të videos të përfundojë, më pas mund të shkoni në bibliotekë dhe të admironi rezultatin.

video

Eksporto video

Si të krijoni një efekt bore me kapak

– Hapi 1: Shkarkoni aplikacionin CapCut në Play Store ose App Store.

– Hapi 2: Në aplikacionin CapCut, prekni Mostra.

– Hapi 3: Kryeni një kërkim për reshjet e borës si i pari më poshtë. Klikoni.

zemër-kiem-hieu-ung

Në kërkim të efekteve

Hapi 4: Prekni përdorni shabllonin.

su-dung-mau

Përdorni shabllone

Hapi 5: Gjeni foton që po kërkoni të përdorni me efektin e borës.

Hapi 6: Kliko butoni me shigjetë në këndin e djathtë.

arra

Butoni i shigjetës

Hapi 7: Thjesht eksportoni videon dhe do të keni një video të fotove në lëvizje 3D me efekt bore.

Krijo një efekt flash në capcut

Hapi 1: Pasi të keni hapur aplikacionin dhe të keni zgjedhur videon për të modifikuar, shkoni te Efekti.

zgjidhni

Zgjidhni efektin

Hapi 2: Këtu do të keni shumë larmi për të zgjedhur, por shkoni për të Efekti i rrufesë që keni nevojë për të. Tjetra, zgjidhni një temë Partia.

Tham Khảo Thêm:  Top 10 khóa học Affiliate Marketing chất lượng nhất trên Unica

kuptoj-ung-chop-këndoi

Efekti i rrufesë

Këtë pjesë, ju lutemi zgjidhni sipas formës së shigjetës, do të jetë efekti i ndezjes së dritave sipas muzikës

– Hapi 3: Kthejeni rrëshqitësin për t’ju lejuar të zgjidhni një shpejtësi të shpejtë ose të ngadaltë të ndezjes sipas gjykimit tuaj. Sa i përket efektit të blicit të bardhë, ata prej jush që zgjedhin të presin me padurim pamjet paraprake pikërisht pranë tij.

Tuyen Chinh

Me porosi

Bëni një efekt ndalues ​​në kapak

Hapi 1: Së pari, hapni aplikacionin CapCut => Zgjidhni ikonën e shenjës “+” në seksionin Projekt i ri.

Hapi 2: Më pas, ju zgjidhni videon që dëshironi të redaktoni => Zgjidh Shto.

shtoj-video

Shto video

Hapi 3: Pastaj zgjidhni ikonën vizë ndërmjet 2 videove për të shtuar tranzicione.

problem

Vizë vertikale

Hapi 4: Zgjidhni efektin e tranzicionit sipas dëshirës (në të cilin, ekziston një seksion Kohëzgjatja, nëse dëshironi të kryeni një tranzicion të shpejtë, vendosni kohëzgjatjen nga 0.5 ose më pak) => Zgjidhni ikona e shenjës.

fytyrë-dau-tich

Klikoni në shenjën e kontrollit

Si të bëni efektin e lëvizjes së ngadaltë në kapak

– Hapi 1: Shkoni te Play Store për Android ose AppStore për iOS për të gjetur dhe shkarkuar aplikacionin CapCut.

tai-kapcut

Shkarko capcut

– Hapi 2: Hapni aplikacionin dhe zgjidhni shenjën + Projekt i ri.

du-an-moi

Projekt i ri

– Hapi 3: Zgjidhni përmbajtjen e videos për të modifikuar dhe shtypni butonin më shumë.

arrë-temë

Butoni më shumë

– Hapi 4: Pasi të hapet ndërfaqja e redaktimit, klikoni në videon më poshtë për të qenë në gjendje të përdorni mjetin e redaktimit shpejtësia.

toc-bëj

Shpejtësia

– Hapi 5: Këtu do të ketë 2 mënyra nga të cilat mund të zgjidhni:

+ Normale: Ky është një funksion që pasi ta zgjidhni, mund ta ndryshoni lehtësisht shpejtësinë e videos me një indeks fiks nga fillimi deri në fund të videos.

+ Përkulje: Ky është funksioni që aplikacioni do t’ju ofrojë një mjet që mund të personalizojë shpejtësinë e videos në çdo skenë video. Ju mund të rritni ose zvogëloni sipas dëshirës tuaj.

Tuyen-chinh-che-do

Personalizo modalitetin

– Hapi 6: Vendosni shpejtësinë që dëshironi dhe shtypni butonin Play për të parë paraprakisht rezultatet. Së fundi, shënoni “V” për të vazhduar me ruajtjen e modifikimeve.

lojë arrë

Butoni i luajtjes

– Hapi 7: Zgjidhni raportin e pamjes dhe rezolucionin e videos. Pastaj zgjidhni Eksporto për të ruajtur videon.

përmbledhje

Nëpërmjet këtij artikulli ju mund të kuptoni efekt capcut më popullorja dhe më e përdorura. Me këto hapa të thjeshtë, mund ta bëni lehtësisht në shtëpi me telefonin tuaj. Si rezultat, ju do të jeni në gjendje të personalizoni përmbajtjen tuaj për të krijuar përmbajtje video me stilin tuaj personal.

Etiketa:
TIK Tok CapcutCảm ơn bạn đã đọc bài viết Hướng dẫn Cách tạo hiệu ứng capcut trên điện thoại . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 Chaolong TV - WordPress Theme by WPEnjoy